Previous Next

Over Vexve

 

Vexve Oy is 's werelds grootste producent van afsluiters van hoge kwaliteit speciaal ontwikkeld voor de meest veeleisende stadsverwarming en -koelingstoepassingen. Vexve oplossingen zijn ontworpen om de hoogst mogelijke energie-efficiëntie en kosteneffectiviteit te leveren gedurende het hele verwarming en koelingsnetwerk - van stadsverwarming centrales en gecentraliseerde koelingsinstallaties op pompstations en individuele gebouwen.

Vexve Oy is van origine een Fins familiebedrijf dat producten en diensten levert, waarvan het doel is om energie te besparen en het milieu te verbeteren. Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en levert inmiddels haar producten en diensten wereldwijd aan van Helsinki naar Beijing en van Milaan naar Doha en Moskou.    

Het Vexve ™ productassortiment voor stadsverwarming en -koeling toepassingen omvat alles van bal en vlinderkleppen tot actuatoren en op maat, speciale oplossingen zoals uitbreiding op spindels. Verder worden Vexve ™ kleppen gebruikt voor verwarming en koeling (HVAC / R), evenals Olie & Gas toepassingen. Vexve staat bekend om hoge kwaliteit, snelle levering en een superieure klantenservice, alsook voor gespecialiseerde deskundigheid van het bedrijf in stadsverwarming en -koeling.

Vexve Oy's zeer geavanceerde, geautomatiseerde productiemethoden, samen met een constante controle op de kwaliteit en ontwikkeling vormen de basis van en de kwaliteit van de Vexve producten. Om verder te zorgen voor de hoogste kwaliteit, worden alleen de beste grondstoffen en componenten gebruikt in de productie van Vexve ™ kleppen. Operaties Vexve Oy's zijn ISO 9001 en ISO 3834-2, ISO 14001, en PED gecertificeerd en de kleppen, vervaardigd door Vexve Oy voldoen aan alle kwaliteitscriteria en normen, waaronder EN488, PED, en GOST.