Previous Next

SPECIALISTEN VOOR U AAN HET WERK

Binnen Fortes Import BV zijn diverse specialisten aanwezig die, gebaseerd op hun jarenlange ervaring en know-how, vanuit hun specifieke vakgebied (specialisme) de klant kunnen adviseren, assisteren en  ondersteunen. Uiteraard geldt dit ook voor de gehele productrange van Fortes Import BV. Denk hier bijvoorbeeld aan : vloerverwarmingssystemen, vloerverwarming verdelers, warm tapwater boiler regelingen, digitale regelingen, energiemeters  et cetera.

Neem bijvoorbeeld de warmtewisselaars.  Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kennis van hardgesoldeerde en geschroefde warmtewisselaars in verschillende soorten en maten,  geschikt voor  diverse toepassingen. Maar ook de combinatie van warmtewisselaar met regelcomponenten kunnen worden samengesteld (oa. skid-bouw) en voor de klant op maat worden geselecteerd. Regelcomponenten c.q. appendages, daar verstaan wij onder : elektrische,  pneumatische- of zelfwerkende regelventielen, digitale regelaars enz. (toepassingen in o.a. temperatuur regelcircuits, druk reduceersystemen  - voor diverse mediums, zoals water en stoom).

De Fortes Import specialisten overleggen samen met de klant om de gewenste oplossing te bereiken en kunnen dan zorgdragen voor levering. Dit overleggen kan vanuit onze vestiging te Houten, maar ook op locatie bij de klant. De Fortes Import specialisten staan graag tot uw beschikking.
Wilt u graag eens een afspraak met ons maken?
Neem dan even contact met ons op:T.: 030 2930236

Hieronder stellen onze specialisten zich alvast kort even aan u voor:

Dirk Ockhuizen

(General manager) combineert zijn afgeronde technische opleiding in de installatietechniek met de commerciële aspecten van het bedrijf. Na 20 jaar praktijkervaring als tekenaar/technicus/projectleider heeft hij in 1991 de overstap gemaakt naar het vertegenwoordigen van buitenlandse fabrikanten in Nederland. Door de combinatie van techniek en commercie, kan de vraag van de klant snel vertaald worden naar een optimale product- of systeemkeuze.
Specialisatie in energie distributie systemen (stads Warmte en Koude), warmwatersystemen, energiemeting, vloerverwarming- en koeling, kogelafsluiters, appendages, persfitting- en leidingsystemen.

 

 

Evert van Manen

Na een  technische dagopleiding en avondstudie in de installatietechniek via een groot landelijk adviesbureau in de commercie beland (met name vertegenwoordiging van buitenlandse fabrikanten). Vanaf het jaar 2000 mede verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Fortes Import. Tevens als specialisatie energie distributiesystemen voor zowel stadswarmte- als koude.

  

Cor van der Plas

Jarenlange ervaring en specialisme op het gebied van regelventielen, temperatuur-druk-, verschildruk-, flowregelingen, skid-bouw (zgn. afleverstations warmte c.q koude netwerken), warmtewisselaars en energiemeters

 

 

 

 

Hein van Zyl

Specialisatie in en jarenlange ervaring met, diverse typen warmte wisselaars en solar systemen. Gespecialiseerd in hard gesoldeerde en geschroefde uitvoeringen op het gebied van warmte koude en koeltechniek. Verantwoordelijk voor ultrasone energiemeters en watermeters. 

 

 

 


Dirk Staring

Jarenlange ervaring op het gebied van: warmte-en koelwater distributie-units, warmtepompen, vloerverwarming systemen, warmtewisselaars en regelafsluiters.

 

 

 

 

 


Maurice van Wingerde

Ruim 35 jaar ervaring als accountmanager, waarvan maar liefst  29 in de groothandelsbranche en 6 jaar bij fabrikanten.  Maurice is een bekend gezicht bij menig bedrijf  in de installatietechniek.

 

 

 

 

Jeffrey Kroon

Kennis op gebied van vloerverwarming, energiemeters, solar regelingen en zoneregelingen en ruime ervaring met projectbegeleiding.